Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Blagojević: Imamo razloga da budemo optimisti

Izvor: SD Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u nedelju 26. marta od 18 časova igraju prvi meč polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Domaćin u prva dva meča biće aktuelni osvajač Kupa Srbije. Crveno-beli su sa Pazarcima odigrali tri meča ove sezone. U prvom duelu u Beogradu, u 4. kolu Superlige naša ekipa je slavila rezultatom 3:2 (25:15, 26:28, 21:25, 25:16, 15:13). U drugom delu sezone u Novom Pazaru, domaćin se revanširao pobedom od 3:0 (25:20, 25:19, 25:23). Treći meč ovih rivala ove sezone odigran je u Novom Pazaru u polufinalu Kupa, kada je domaćin posle velike borbe slavio sa 3:2 (30:28, 17:25, 35:33, 28:30, 15:13).

– Sigurno je da nas očekuje jedan jak protivnik i neizvestan duel. Sva tri meča koja smo odigrali ove sezone nisu bila laka. Dva smo odigrali u pet setova, tako da nas sigurno očekuje veoma neizvesna borba. Nama je cilj, pre svega, da u Novom Pazaru napravimo bar jedan brejk i na taj način obezbedimo dve utakmice u Beogradu, kada ćemo mi biti domaćini – izjavio je Aleksandar Blagojević, korektor Crvene zvezde, a onda je dodao:

– Ekipa je konačno kompletna. Atmosfera u timu je na visokom nivou, treniramo veoma dobro. Odigrali smo dva dobra meča protiv Radničkog u četvrtfinalu plej-ofa. Stabilizovali smo igru i ulazimo u bolju formu. Potpuno smo spremni na fizičkom i psihološkom planu i definitivno imamo razloga da budemo optismisti pred mečeve sa Novim Pazarom – zaključio je Blagojević.

Prva utakmica polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde na programu je u nedelju 26. marta od 18 časova u dvorani SD Pendik u Novom Pazaru. Meč će suditi Mirko Janković i Tomislav Popović.

Plasman u finale plej-ofa obezbediće ekipa koja prva stigne do tri trijumfa u seriji. Druga utakmica takođe se igra u Novom Pazaru u sredu 29. marta.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама