Кошарка Кошарка/Вести

Obaveštenje pred meč sa Olimpijakosom

Izvor: SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts organizuje još jednu veliku utakmicu u sredu. Klub apeluje na sve da ne zauzimaju prolaze, da dođu ranije u dvoranu i pomognu našem timu da pokuša da dođe do još jednog podviga. Kapije „Kombank Arene“ se otvaraju u 16.30.

Košarkaše Crvene zvezde mts u sredu uveče očekuje još jedna u nizu brojnih, velikih evropskih utakmica ove sezone, ovoga puta protiv ekipe Olimpijakosa.

Dolazak crveno-belih iz Pireja predstavlja povratak u najveću srpsku dvoranu posle skoro 3 meseca, ali i još veći organizacioni izazov za KK Crvena zvezda mts, posebno nakon činjenice, da je prva u nizu visokih kazni koje su stigle na adresu našeg kluba, stigla zbog propusta u organizaciji meča sa CSKA u „Kombank Areni“ 29.decembra, upravo u ovoj hali!

Klub i ovoga puta upozorava sve koji se budu našli u dvorani da se pridržavaju uputstava kluba i redara, i nikako ne zauzimaju prolaze i stepeništa na južnoj i severnoj tribini, jer je KK Crvena zvezda mts upravo zbog ovog prekršaja, u disciplinskom pravilniku Evrolige, jednog od najtežih, kažnjen sa čak 12 hiljada evra.

Dvorana „Kombank Arena“ će biti otvorena od 16.30 časova, a u funkciji će biti ulazi : SEVER, JUG i ovoga puta ISTOK, na koji će ulaziti navijači koji će biti smešteni u parteru B.

Svi ostali gledaoci ulaziće po detaljnom rasporedu koji se može videti ovde:

Klub još jednom apleuje na sve gledaoce da ne nose sitan metalni novac, upaljače, da se sportski ponašaju i bodre naš tim, i takđe da na vreme dođu do „Kombank Arene“ jer će pretresi na ulazima biti vrlo detaljni.

 

Скочи на траку са алаткама