Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Radonjić: ”Velika pobeda, hvala navijačima”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić istakao je značaj pobede u Milanu i posebno apostrofirao izuzetnu podršku koju su crveno-beli imali sa tribina.
Košarkaši Crvene zvezde mts uspešno su započeli ciklus izuzetno teških i važnih mečeva kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Crveno-beli su savladali Armani u Milanu rezultatom 78:71 uz izvanrednu podršku sa tribina od strane Zvezdinih navijača koji su u velikom broju došli u Italiju da podrške košarkaše Crvene zvezde.
O značaju pobede, ali i atmosferi na utakmici pričao je i trener crveno-belih Dejan Radonjić. Strateg Crvene zvezde mts pozdravio je prisutne novinare i na italijanskom jeziku, a onda započeo izlaganje:
”Velika i važna pobeda za nas. Očekivali smo težak meč protiv Armanija. Počeli smo veoma dobro, pogotovo u prvoj četvrtini kada smo igrali čvrsto u odbrani i pametno u napadu. Imali smo prednost na poluvremenu, ali smo znali da će Armani pokušati da odgovori. Zaigrali su mnogo bolje u nastavku, pritiskali loptu i igrali veoma dobro u napadu”, rekao je Radonjić i potom dodao:
”Ipak, u poslednjih nekoliko minuta smo odigrali veoma dobro i u odbrani i u napadu i ostvarili pobedu. Hvala našim navijačima koji su i u Milanu napravili odličnu atmosferu”, zaključio je Dejan Radonjić.

Скочи на траку са алаткама