Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: ”Sledi žestok ritam i važni mečevi”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde mts pričao je nakon pobede nad FMP-om o statusu povređenih igrača i izazovima koji slede za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su još jednu pobedu u ABA ligi. I pored činjenice da je prvo mestu na kraju ligaškog dela odavno obezbeđeno, crveno-beli su imali izuzetno ozbiljan pristup.

Na konferenciji za medije pored Dejana Radonjića pojavio se i Nemanja Dangubić koji je pričao o svom viđenju utakmice, ali i o svom statusu pošto se nakon nezgodne povrede po prvi put ”skinuo”, bar za zagrevanje u laganom ritmu:

”Još jedna pobeda za nas, još jedna pobeda, momci su odigrali sjajno. Još jedna pobeda, što je najvažnije. Krenuo sam sa treniznima, trebalo bi u narednom periodu da krenem sa treningom ”pet na pet”. Polako ulazim u trenažni proces i srećan sam zbog toga. Sigurno nije lako biti povređen, ali to je deo sporta. Takve stvari idu uz profesiju. Gledam napred i idem dalje”, rekao je Dangubić.

Na njegovo izlaganje nadovezao se i strateg crveno-belih Dejan Radonjić:

”Što se tiče Dangubića od utorka kreće da radi sa ekipom”, kratko je rekao trener crveno-belih, a potom nastavio:

”Nije lako baviti se analizom mečeva jer smo mi već odavno obezbedili prvo mesto. Mi smo pre svega osvrnuti da izađemo na kraj sa problemima koji su nam se pojavljivali. FMP je odigrao veoma dobru utakmicu, ali smo mi odigrali dovoljno dobro da bismo pobedili.

Jović je i dalje van stroja zbog povrede. Imao je i frakturu prsta, ali pauzira zbog povrede mišića noge. Dali smo mu malo vremena da se oporavi, a s obzirom na njegov karakter verujem da će već od utorka ili srede da se vrati treningu. Nadam se da će se brzo vratiti s obzirom na važnost mečeva i ritam utakmica koje slede.

Pred nama su dva meča koja su izuzetno teška i važna meča u Evroligi. Protiv Olimpijakosa i Uniksa kod kuće. Da smo kompletni sigurno bismo imali veće šanse, ali ćemo i ovako dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat”, rekao je Radonjić.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама