СДЦЗ Хокеј

Zvezda još jednom bolja od Partizana

Autor: CZBG

Poslednji derbi u regularnom delu srpskog šampionata odigran je kasno sinoć u SRC Tašmajdan. Iznenađenja nije bilo. Slavila je Crvena zvezda, ubedljivo, rezultatom 7:1 (2:1, 2:0, 3:0).

Strelci za Crvenu zvezdu su bili Aleksandar Zubricki i Marko Dragović sa 2, dok su po jedan pogodak postigli Evgeni Leonov, Miloš Nikolić i Mark Soljankin. Mihael Buhkin i pored toga što nije bio strelac, odigrao je odličnu utakmicu i zabeležio 3 asistencije. Strelac za Partizan bio je Dušan Janković.

Ovim je stavljena tačka na regularni deo šampionata u kome su učestvovale samo četiri ekipe (Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i NS Stars). Po propozicijama Saveza u plej of se priključuje ekipa HK Beograd (igrali MOL ligu) i to sa prvog mesta, tako da će polufinalni parovi biti Crvena zvezda – Vojvodina i Beograd – Partizan.

Ono što je jako bitno je to, da u slučaju finala između Crvene zvezde i Beograda, pozajmljeni igrači Crvene zvezde (njih 12) neće imati pravo nastupa ni za Beograd, ni za Crvenu zvezdu, tako da nas očekuje veoma zanimljivo finale (naravno, ako do njega dođe).

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама