SDCZ Hokej

Saopštenje hokejaškog kluba Crvena zvezda

Izvor: SKHL Crvena zvezda

Odlične vesti nam stižu iz našeg hokejaškog kluba, Naime, nakon što se u srpskom hokeju digla prašina oko nastupanja HK Beograd u domaćem plej ofu (sa prve pozicije), i to sa svim igračima koji su za njih nastupali u MOL ligi (većinom igrači Crvene zvezde, njih 12), oglasilo se i rukovodstvo našeg hokejaškog kluba na svojoj fejsbuk stranici.

Image may contain: 1 person

Naime, nakon dugih pregovora sa Savezom za hokej na ledu Srbije, odlučeno je da 12 igrača Crvene zevzde, koji su bili pozajmljeni HK Beogradu za potrebe MOL lige ipak mogu da nastupaju za Crvenu zvezdu u završnici SLO lige i njenom plej ofu. Rukovodstvo i stručni štab kluba veruju da bi Zvezda mogla da se domogne četvrtog mesta u regularnom delu SLO lige i tako izbegne na samom startu doigravanja Olimpiju ili Jesenice.

Ipak, isti ti igrači neće moći da nastupaju za Crvenu zvezdu u završnici plej ofa srpskog šampionata, ali takođe, što je izuzetno važno, neće moći da nastupaju ni protiv Crvene zvezde tako da ni HK Beograd neće moći da računa na njih ako se desi predviđeno finale između Crvene zvezde i Beograda.

Izgleda da je u Savezu sa hokej na ledu Srbije preovladao zdrav razum, kao i da je naše rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Goranom Đakovićem, zaista uspelo da se izbori za interese Crvene zvezde.

Ovo je spisak igrača koji se vraćaju u svoj matični klub:

Golmani :
Arsenije Ranković
Petar Stepanović

Bekovi :
Dominik Crnogorac
Ivan Anić
Uglješa Novaković
Robert Sabadoš

Napadači :
Petar Novaković
Andrej Zwick
Uroš Bjelogrlić
Nikola Kerezović
Luka Vukićević
Ivan Glavonjić (vraćen sa pozajmice ranije)

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama