СДЦЗ Хокеј

Hokejaški vikend: Poraz seniora u Mariboru

Autor: CZBG

Naši hokejaši nastavljaju svoje borbe na ledu. Nakon pobede u večitom derbiju (prvenstvo Srbije), seniori su, u okviru SLO lige, doživeli poraz u Mariboru od istoimene domaće ekipe, rezultatom 4:2. Dugo su naši oklopnici imali egal rezultat, ali nedostatak fizičke spremnosti uticao je da u finišu susreta pokleknu. Sledeću utakmicu naši seniori igraju protiv Vojvodine, u okviru srpskog šampionata.

Kadeti (U16) su svoju utakmicu igrali protiv HK Slavije u Ljubljani i izgubili su rezultatom 2:1. trenutno na tabeli zauzimaju šesto mesto sa 3 pobede i 5 poraza.

Selekcija do 18 godina danas igra svoj meč u Jesenicama protiv istoimene domaće ekipe. naši oklopnici važe za fovorita u ovom susretu. Trenutno su ubedljivo prvi na tabeli sa učinkom od 5 pobeda (bez poraza).

Selekcija do 12 godina gostuje HK Bledu. Očekuje se neizvesna utakmica, barem po onome što pokazuje stanje na tabeli gde naši juniori zauzimaju peto mesto sa skorom od 5 pobeda i 3 poraza, a ekipa Bleda treće mesto sa 7 pobeda i samo jednim porazom.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама