Кошарка Кошарка/Вести

Letnji kamp 2017 – osnovne informacije

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts i naredne godine, tokom leta organizovaće letnji košarkaški kamp na dve lokacije, u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru, za dečake i devojčice.

Obaveštavamo sve naše polaznike škole košarke, članove mlađih selekcija kluba, sve one koje su prethodnih sezona učestvovali na kampu, ali i sve zainteresovane, koji bi po prvi put želeli da se nađu na Zlatiboru ili u Vrnjačkoj Banji i rade pod nadzorom Zvezdinih trenera, igrača i bivših igrača, da će se Kamp održati u četiri smene, na dve lokacije krajem juna i tokom jula.

Klub obaveštava sve zainteresovane, da će tri smene kampa biti održane na Zlatiboru, jedna u Vrnjačkoj Banji. I ove godine, svim polaznicima biće obezbeđeni prevoz, smeštaj, hrana (pun pansion), kompletna oprema za trening, koji će se obavljati u dve smene dnevno, rad sa trenerima KK Crvena zvezda mts, neophodna lekarska nega, druženje sa sadašnjim i bivšim igračima crveno-belih i posebne nagrade.

Polaznici kampa u Vrnjačkoj banji koji će trajati u periodu od 18.06.2017 do 25.06.2017.godine, biće smešteni u Vili „Kraljica“ dok će polaznici kampa na Zlatiboru biti smešteni u odmaralištu „Braća Sekulić“ u tri smene: 02.07 do 09.07.2017, druga smena je od 09.07 do 16.07, a treća od 16.07 do 23.07.2017.godine

Cena za polaznika kampa uz sve navedene pogodnosti je 240 eura u dinarskoj protivrednosti.

Kontakt osoba za sve informacije i rezervacije mesta je koordinator kampa Aleksandar Basta
mejl: abasta@kkcrvenazvezda.rs
telefon: +38166-325-955

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама