Кошарка Кошарка/Вести

Put se nastavlja, crveno-beli stigli u Nemačku

Izvor; Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts stigli u Bamberg, gde ih u utorak očekuje meč sa domaćinom. O predstojećoj utakmici govore trener Dejan Radonjić i prvotimac Nemanja Dangubić.
Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima u Bamberg gde ih u utorak očekuje još jedan težak, i to evroligaški meč protiv ekipe Bamberga.
Nakon ubedljive pobede nad Cibonom, i ranog jutarnjeg leta za Nemačku, crveno-beli će trenirati u ponedeljak uveče u dvorani domaćina, koji i ove godine igra zapaženu ulogu među 16 klubova Evrolige. Trener Dejan Radonjić očekuje vrlo težak duel sa jedinim nemačkim predstavnikom u elitnom takmičenju:
“Posle utakmice u Zagrebu, odmah smo otputovali za Nemačku, gde ćemo pokušati da se pripremimo u što kraćem periodu za duel sa ekiom koja igra dobro i u Evroligi i domaćem prvenstvu. Ekipa Bamberga je tim sa puno kvaliteta, sa jako malo promena u odnosu na prošlogodišnju ekipu i zato smo svesni da nas čeka vrlo zahtevna i teška utakmica. Pokušaćemo da odigramo na najbolji mogući način, čvrsto i što bolje, bez obzira na činjenicu da je raspored zgusnut i što smo u seriji putovanja, koja bi sama po sebi bila teška i bez ovoga što nam se dogodilo u međuvremenu” rekao je trener crveno-belih.
Prvotimac Nemanja Dangubić:
“Ekipa Bamberga igra odlično i ove godine. Imaju identičan skor kao i mi 2-4, ali su sve utakmice koje su gubili gubili u dramatičnim završnicama i na jednu loptu. Očekujem veliku borbu i neizvestan meč protiv vrlo kvalitetnog protivnika, koji i ove godine pokazuje da je neugodan rival svima u Evroligi”
Ekipa će u vreme utakmice odraditi jedan trening, na dan utakmice još jedan, a povratak u Beograd planiran je u sredu u popodnevnim časovima. Košarkaši Crvene zvezde mts imaće vremena samo da se presvuku i onda ih očekuje večernji trening u “Kombank Areni” pred utakmicu sa Emporio Armanijem, koja se igra u četvrtak od 19 časova.
Prodaja karata za taj meč, po identičnim cenama kao i za meč sa Baskoniom, počinje u utorak u 10 časova u svim poslovnicama “Eventima”.

Скочи на траку са алаткама