Кошарка Кошарка/Женска кошарка

Budućnost u Beogradu, Vuković: „Treniramo jako, verujemo u pobedu“

Izvor: Zvanični sajt  KKŽ Crvena zvezda

U četvrtak od 18 časova u hali Basket Citi, crveno bele košarkašice dočekuju ekipu iz Podgorice u okviru derbija 5.kola WABA lige.

kkzcz_14102016_0009

Pred ovaj meč, u kome pobeda znači prolazak u sledeću rundu takmičenja, ali i koji predstavlja još jedan vrlo težak izazov, trener Dragan Vuković izneo je svoja očekivanja.

Nova vrlo teška utakmica nas očekuje u okviru regionalne lige. Ekipa Budućnosti je prošlogodišnji šampion WABA lige i na čelu je naše grupe što dovoljno pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Imaju vrlo jak i iskusan tim. Naporno radimo i pripremamo se za ovaj meč. Naša želja je da uđemo u ovu utakmicu sa puno energije i borbenosti i da ispravimo greške iz prethodnih mečeva koje su nas koštale pobede. Nadam se da ćemo to i uspeti. Ekipa Budućnosti je zbog iskustva ipak na papiru favorit, ali ja verujem u moje igračice i da možemo napraviti iznenađenje.“

Sa druge strane, plejmejker i najiskusnija u timu Crvene zvezde, Marija Prlja takođe očekuje težak meč:

Ova utakmica nam je četvrta zaredom u kojoj moramo dati 110% snage i energije na terenu. U prethodnim utakmicama smo imale veliki broj grešaka, pa se nadam da će ovaj meč biti prava prilika da pokažemo šta smo iz njih naučile. Imamo u vidu da nam je protivnik ekipa koja u sastavu ima vrlo iskusne igračice i da je favorit, ali pokušaćemo da im pružimo maksimalan otpor i ako budemo ispoštovale dogovor, nadam se pozitivnom rezultatu.”

Utakmica KKŽ Crvena zvezda – ŽKK Budućnost Bemaks zakazana je za četvrtak u 18 časova.

 

Скочи на траку са алаткама