Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Zvezda se porazom oprostila od kvalifikacija za LŠ

Izvor: http://www.vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde porazom su završili učešće na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona u Breši. Crveno-beli se u Beograd vraćaju bez bodova, pošto su izgubili sve tri utakmice, od OSC-a 8:7, Breše 9:5 i, na kraju, od Sinteza 11:4. Zvezda je najbolje odigrala protiv mađarskog tima, a dobru igru prikazala je i u subotu protiv italijanske Breše.

(Foto: facebook.com/crvenazvezdavk)

Beograđani su parirali u jednom delu prve četvrtine, a tim iz Kazanj je kasnije, serijom 6:0, rešio pitanje pobednika. Posle pet minuta na semaforu je stajao rezultat 2:2, a 10-ak minuta kasnije 8:2 u korist Sinteza. Rusi su u nastavku samo održavali veliku prednost i osvojili su tri boda. Najefikasniji igrač utakmice bio je Veljko Tankosić sa tri gola, dok je kod Zvezda jedan pogodak postigao kapiten, Branko Peković.

Sintez – Crvena zvezda 11:4 (4:2, 4:0, 1:1, 2:1)

Sintez: Maksimov, Pliskevič 1, Zinatulin 1, Odincov, Nikolaenko 1, Bičkov 1, Magomaev 2, Nagaev 2, Latipov 1, Rižov-Aleničev 2, Marelja, Šepelev, Antonov.

Crvena zvezda: Kralj, Tankosić 3, Jović, Ivošević, Radović, Ilić, Nikolov, Ljubenović, Bursać, Ćorić, Drašković, Peković 1, Todorovski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама