Фудбал Фудбал/Вести

ŽFK CRVENA ZVEZDA BOLjI OD VETERANA GRČKE

Izvor: SD Crvena zvezda

U ponedeljak, 10. okrobra, na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“ odigrana je prijateljska fudbalska utakmica u kojoj su se sastali veterani grčkog fudbala i ŽFK Crvena zvezda.

Utakmica je zaršena pobedom Zvezdinih igračica rezultatom 5:1. Protivni ženskog kluba bili su veterani Olimpijakosa pojačani legendama i drugih grčkih klubova.

Ovaj duel je organizovala ambasada Grčke u Beogradu. Gosti su bili oduševljeni, jer ranije nisu imali prilike da igraju sa devojkama. Takođe, našem klubu je bio prvi put da ugosti velikane grčkog fudbala.

Sama utakmica je obilovala lepim potezima i još lepšim golovima. Pravi revijalni meč koji je oduševio sve prisutne. Druženje je završeno u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ gde su gosti i domaćini razmenili poklone. Takođe, grčki veterani pozvali su ŽFK Crvena zvezda da budu njihovi gosti u budućnosti.

– Veoma smo zadovoljni što smo imali priliku da budemo deo ovako lepe utakmice sa legendama grčkog fudbala. Još smo srećniji što smo na lep način promovisali ženski fudbal u Srbiji i otvorili vrata našem klubu u Grčkoj – rekao je predsednik ŽFK Crvena zvezda Sveta Mirković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама