Фудбал Фудбал/Вести

PETKOVIĆ: ZA NOVU RADOST NAŠIH NAVIJAČA

Izvor: SD Crvena zvezda

U toku reprezentativne pauze prvotimci crveno-belih vredno treniraju i pripremaju se za nastavak sezone. Marko Petković ističe da, nakon odmora, svaki trenutak ekipa koristi da se što bolje pripremi za naredni meč.

– Ne smetaju nam ove nešto češće pauze u poslednje vreme, znali smo kakav nas raspored očekuje i prema tome smo se i organizovali. Znamo šta nam je činiti u ovakvim situacijama, koristimo svaku priliku da se dodatno pripremimo i uigramo. Bili smo u dobrom ritmu, taman smo se vratili posle derbija na pobednički kolosek i očekujem da ćemo tako i nastaviti – rekao je desni bek.

I pored gustog rasporeda broj utakmica crveno-belih se smanjio u odnosu na početak sezone.

– Možda su nam i ovi malo češći dani odmora dobrodošli. Na početku sezone smo igrali veliki broj utakmica, gotovo na svaka tri dana smo bili na terenu. Sada se taj broj dosta smanjio i moram da primetim da je to dobro uticalo na ekipu. Za sada nam ide odlično i dokle god smo na pobedničkom putu ne žalimo se.

Sve Zvezdaše raduje činjenica da su crveno-beli najefikasnija ekipa u ligi.

– Radimo naš posao na najbolji način, trudimo se da igramo što efikasnije i što atraktivnije kako bismo na svakom meču obradovali svoje navijače. Nadam se da će ih iz utakmice u utakmicu biti sve više na tribinama. Podrška Zvezdaša nam mnogo znači, to uvek rado ističem. Postižemo dosta golova, u proseku tri po meču i siguran sam da je to dovoljan razlog da svi dođu i uživaju u fudbalu na našem najvećem stadionu.

Zvezda prvenstvo nastavlja u nedelju utakmicom protiv Čukaričkog.

– Njihovo mesto na tabeli nije srazmerno kvalitetu tima. Znamo iz proteklih nekoliko sezona da su zaista dobra ekipa. Nedavno su promenili trenera, to donosi drugačiji pristup igri. Zato će ovo biti izuzetno opasna utakmica ukoliko joj ne pristupimo kako treba. Bićemo potpuno spremni do nedelje, svi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda i da nastavimo šampionat u dobroj atmosferi – zaključio je Petković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама