Кошарка Кошарка/Вести

Prvi regionalni derbi – stiže Cedevita

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda 

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 21 sat ekipu “Cedevite” u jednom od najvećih derbija ABA lige.
Na startu nove sezone,ekipa Dejana Radonjića pobedila je MZT sa 91:69, a pred dolazak jednog od najvećih rivala crveno-belih u regionalnom takmičenju u poslednjih nekoliko godina, trener KK Crvena zvezda mts koji će na raspolaganju imati kompletan sastav, očekuje još jedan dobar meč, koji je prošlih sezona imao i predznak “evroligaški”:
“Odigrali smo puno značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi…sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone ABA lige. Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je Bilan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića,  mladi i kvalitetni poput Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bi stigli do pobede”.
Trener crveno-belih ističe još jedan detalj:
“Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna još veća! Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude još više, i podrška sa tribina bude još bučnija” zaključio je Radonjić.
KK Crvena zvezda mts podseća da nakon 4300 gledalaca koji su prisustvovali utakmici sa MZT-om, i dalje važi “paket” “Zvzedaši, budite vetar u leđa svom timu” za sve koji su pre početka utakmice sa prvakom Makedonije kupili ulaznicu koja važi i za meč u ponedeljak.
Za sve ostale, koji žele da dođu u ponedeljak u dvoranu “Aleksandar Nikolić” i pruže podršku crveno-belima, klub podseća na jedinstvene cene ulaznica za mečeve ABA lige u organizaciji KK Crvena zvezda mts:
Tribine A,B,C i D – 300 dinara
Parter B i Parter 4 – 500 dinara
Bela i Plava loža – 700 dinara
Loža – 900 dinara
Počasna mesta – 5000 dinara
Utakmica Crvena zvezda mts – Cedevita igra se u ponedeljak od 21 sat, prodaja dnevnih karata obavljaća se osim u poslovnicama Eventima, i na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić” od 16 časova do početka meča.

 

Скочи на траку са алаткама