Кошарка Кошарка/Вести

Ognjen Dobrić u Crvenoj zvezdi mts do 2020!

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts potpisao je još jedan višegodišnji ugovor sa igračem iz svojih mlađih kategorija. Ognjen Dobrić crveno-beli u naredne 4 godine.

KK Crvena zvezda mts potpisao je u sredu četvorogodinji ugovor sa Ognjenom Dobrićem.
Dobrić je visok tačno 2 metra, igra na pozicijama beka i niskog krila, i vraća se na Mali Kalemegdan iz seniorskog tima FMP-a. U mlađe selekcije crveno-belih Dobrić je stigao 2011.godine, a neophodno iskustvo sticao je igrajući 3 sezone u prvom timu FMP-a. Dobrim igrama u KLS ligi, ali i mlađim reprezentativnim selekcijama, srpski košarkaš se izborio za višegodišnji ugovor i mesto u seniorskom timu prvaka ABA i KLS lige, čiji dres će nositi naredne 4 godine.
Ognjen Dobrić je rođen 27.oktobra 1994.godine u Kninu, nakon preseljenja u Srbiju 1995.godine, živeo je u Mladenovcu. Levorukog košarkaša odlikuju dobar šut sa distance i odlične atletske sposobnosti. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije 2013 i 2014.godine, a kao deo reprezentacije do 19 godina, 2013.godine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj.
Ognjen Dobrić će u Crvenoj zvezdi mts nositi dres sa brojem 13, i biće jedan igrač iz plejade onih koji su prošli identičan put do profesionalnog ugovor sa KK Crvena zvezda mts,

Ognjene srećno!

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама