Кошарка Кошарка/Вести

“LuckyBet” novi sponzor KK Crvena zvezda mts!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

nternacionalna kompanija za online klađenje “LuckyBet” novi veliki sponzor KK Crvena zvezda mts. Saradnja potpisana na godinu dana sa opcijom produžetka. Ugovor potpisali predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović, i predstavnik kompanije “LuckyBet” za region Dalibor Krković.
KK Crvena zvezda mts potpisao je u utorak ugovor o generalnom sponzorstvu sa internacionalnom kompanijom za online kladjenje “LuckyBet”.
Ugovor je potpisan na godinu dana, a potpisali su ga direktor „LuckyBet-a” za region Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH, Dalibor Krković i predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.
Predstavnik novog člana tima sponzora crveno-belih izrazio je veliko zadovoljstvo potpisanim ugovorom, i upoznao prisutne novinare da je “LuckyBet  tražio partnera u Evroligi, i u Crvenoj zvezdi mts prepoznao sve ono što jedan klub treba da predstavlja u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju”
Gospodin Krković,koji je prilikom potpisivanja ugovora dobio na poklon i crveno-beli dres, je dodao da izbor nije bio težak, i da je insistirao na ovom ugovoru i dogovoru, jer je i sam navijač Crvene zvezde, a i ovakav dogovor doneće obostranu korist dvema stranama, a njegovoj kompaniji priliku da na pravi način uđe u srpsko tržište.
Sa druge strane, predsednik crveno-belih zahvalio se na poverenju novom partneru i sponzoru KK Crvena zvezda mts:
“Imam zadovoljstvo da najavim da smo za ovu sezonu koja startuje za desetak dana, obezbedili generalnog sponzora, kompaniju Lucky Bet.  Zadovoljstvo mi je da je izbor pao na KK Crvena zvezda, čime se direktno, i indirektno poštuje sve što smo uradili u prethodnim godinama. Međunarodna kompanija je našla interes da bude generalni sponzor. Zadovoljni smo i očekujemo da će saradnja biti dobra, i da ćemo je nastaviti i u narednim godinama. Ove godine moramo svi zajedno da uradimo mnogo posla, jer nas čeka mnogo izazova” rekao je predsednik crveno-belih.
KK Crvena zvezda mts proširila je svoj “pul” sponzora, a prvi tim putuje u četvrtak u Grčku, gde će ekipa Dejana Radonjića odigrati izuzetno jak turnir na Kritu od 23-26.septembra, pre prvog takmičarskog meča koji će se igrati 30.septembra u dvorani “Aleksandar Nikolić” protiv MZT-a.
Kako je saopštio prvi čovek crveno-belih, zbog tehničkih problema, zamene semafora, i još nekih standarda koje je Evroliga izmenila pred start nove sezone, ekipa Crvene zvezde mts zvanični debi u elitnom takmičenju, imaće u dvorani “Aleksandar Nikolić” 13.oktobra protiv turske Darušafake.

 

Скочи на траку са алаткама