Кошарка Кошарка/Вести

Čarls Dženkins ponovo u Beogradu

Izvor: KK Crvena zvezda

Čarls Dženkins američki bek sa srpskim pasošem, doputovao je jutros u Beograd i tako pojačao ekipu Crvene zvezde za takmičarsku sezonu 2016-2017.
Veliki ljubimac navijača našeg kluba, ali i jedan od najzaslužnijih za velike uspehe na parketu u prethodnim sezonama, nakon jednogodišnjeg igranja u italijanskom „Armaniju” vratio se u Crvenu zvezdu i Beograd, svoj klub  i svoju drugu kuću. I tako je i izgledao, i zvučao posle višečasovnog leta iz Nujorka:
„Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema  priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave… Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače,  vezuju izuzetne uspomene ” rekao je po dolasku u Beograd Čarls Dženkins, koji će se već tokom popodneva priključiti svojim klupskim saigračima na treningu, od kojih su mnogi zajedno sa njim, osvajali titule u ABA i KLS ligi i igrali velike evropske utakmice…
Dobro došao u svoju drugu kuću Đenka!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама