Кошарка Кошарка/Вести

Poznat kalendar Evrolige: Zvezda prvo čeka Darušafaku, pa ide na noge Galati!

Izvor: Mozzartsport

Već u trećem kolu crveno-belima dolazi Barselona, dok u četvrtoj rundi sledi gostovanje Panatinaikosu

Konačno! Posle dugo čekanja i nagađanja kako bi mogao da izgleda kalendar Evrolige u novom formatu, vodeći ljudi elitnog klupskog takmičenja odlučili su da ispune želju košarkaškim fanaticima i počaste ih sa kompletnim rasporedom!

Ono što će publiku u Srbiji, posebno one privržene Crvenoj zvezdi, najviše interesovati jeste da će prvak Srbije i Jadrana prvu utakmicu igrati na svom terenu. I to protiv prebogate Darušafake Dejvida Blata! Utakmica se igra u četvrtak, 13. oktobra, sa početkom u 21 čas.

Već u drugom kolu crveno-bele čeka gostovanje Galatasaraju u Istanbulu (21. oktobar, 20 časova), dok u trećoj rundi na noge timu Dejana Radonjića dolazi – Barselona (26. oktobar, 19 časova). Četvrto kolo rezervisano je za odlazak u Atinu, na noge Panatinaikosu.

Što se aktuelnog šampiona Evrope, moskovskog CSKA, tiče, prva utakmica u novoj sezoni igraće se u Istanbulu, protiv Galatasaraja. Fenerbahče će čekati Bamberg, a premijernu utakmicu u novoj sezoni odigraće Real Madrid i Olimpijakos, u sredu 12. oktobra, sa početkom od 21 čas.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама