Кошарка Кошарка/Вести

Aranitovićev povratak ide u dobrom smeru

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom, Aleksandar Aranitović, uspešno se vraća posle operacije kolena koju je imao u martu mesecu i prema prognozama doktora očekuje se da bude spreman da pruži svoj maksimum do početka nove sezone – See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/aranitovicev-povratak-ide-u-dobrom-smeru-22-06-2016.html#sthash.hUZ7zm9C.dpuf
aranitovic

Aranitović, koji je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, operisan je na klinici u Augzburgu kod jednog od najpoznatijih svetskih lekara za ovu vrstu povreda, Dr. Ulriha Beniča.

Prema procenama doktora, Aleksandrova rehabilitacija teče dobrim tokom i do početka sezone bi trebalo da bude na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću.

Aleksandar Aranitović je crveno-beli još od kadetskih dana, i smatra se jednim od najboljih bekova u Evropi u svom uzrastu. Osvajač je juniorske Evrolige sa Crvenom zvezdom u Milanu, a u martu prošle godine imao je debi za prvi tim Crvene zvezde.

Aleksandar Aranitović je 25.januara potpisao četvorogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom KK Crvena zvezda Telekom i član je izuzetno perspektivne Zvezdine generacije momaka rođenih 1998. godine u kojoj se još nalaze i Boriša Simanić i Aleksa Radanov koji su takođe potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom.
– See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/aranitovicev-povratak-ide-u-dobrom-smeru-22-06-2016.html#sthash.hUZ7zm9C.dpuf

Скочи на траку са алаткама