Кошарка Кошарка/Вести

Održana redovna sednica Skupštine kluba

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da je u ponedeljak 20.juna održana 1.redovna sednica Skupštine kluba, na kojoj je usvojen finansijski izveštaj KK Crvena zvezda Telekom i preduzeća “Fourred” doo za 2015.godinu.

Takođe, jednoglasno je od strane 35 članova Skupštine usvojen i sportski izveštaj za takmičarsku sezonu 2015/2016. Skupština kluba je ocenila upravo završenu sezonu vrlo uspešnom, i odala veliko priznanje menadžmentu, stručnom štabu i svim igračima kluba.

Na Skupštini kluba, u skladu sa Statutom KK Crvena zvezda Telekom izabrana je komisija za pripremu i sprovođenje izbora, koja će formirati listu kandidata za novu Skupštinu KK Crvena zvezda Telekom. Nakon formiranja liste, komisija će objaviti odluku o datumu glasanja za članove nove Skupštine, u skladu sa Statutom kluba.

Na Skupštini održanoj 20.juna 2016.godine, doneta je i odluka u skladu sa Statutom kluba, da se uputi javni poziv članovima kluba, da u periodu od 21-27.06.2016.godine predlažu kandidate za članove nove Skupštine KK Crvena zvezda Telekom. Svoje predloge, sa naznakom ” za komisiju za pripremu i sprovođenje izbora” članovi kluba mogu slati na adresu KK Crvena zvezda Telekom: Mali Kalemegdan 2, 11 000 Beograd, ili putem zvaničnog mejla kluba: office@kkcrvenazvezda.rs ili direktnim dostavljanjem u prostorije kluba na Malom Kalemegdanu broj 2.

Komisija će po isteku gore navedenog roka, 28.juna 2016.godine saopštiti listu kandidata, kao datum i mesto izbora za novi petogodišnji saziv Skupštine KK Crvena zvezda Telekom.

KK Crvena zvezda Telekom

Скочи на траку са алаткама