Фудбал Фудбал/Вести

Gasprom čestitao: Ostajemo čvrsto uz vas!

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Na adresu FK Crvena zvezda stigao je dopis iz kompanije „Gasprom njeft“, generalnog sponzora našeg kluba, u kojem se izražava divljenje zbog postignutih rezultata našeg kluba, kako na sportskom, tako i na finansijskom planu. Našem klubu se obratio generalni direktor i predsednik Upravnog odbora ove ruske kompanije Aleksandar Djukov. Pismo prenosimo u celosti.

„Poštovana gospodo,

Pre svega, čestitam vam na istorijskom uspehu kluba u državnom prvenstvu Srbije u fudbalu u sezoni 2015-2016. Sigurna igra sportista, profesionalni rad menadžmenta Kluba i šefa stručnog štaba, zajedno sa konstantnom podrškom navijača, učinili su ostvarivom pobedu FK Crvena zvezda još tri kola pre završetka regularnog dela prvenstva, uz ubedljivo vođstvo kluba nad najbližim konkurentima u borbi za tu prestižnu titulu.

Hvala vam na pozivu za učešće na svečanoj akademiji u čast 25-ogodišnjice pobede FK Crvena zvezda u finalnom susretu Kupa evropskih šampiona 1991. godine. Uveren sam da je ta utakmica ušla u istoriju ne samo srpskog klupskog fudbala, već i u zlatni fond svetskih takmičenja tog ranga. Ipak, usled neodložnih obaveza koje su iskrsle, a na moju iskrenu žalost, nisam bio u prilici da učestvujem na ovoj svečanosti.

U svoje lično ime, želim da vas uverim da će JAD „Gasprom njeft“, nastaviti da Fudbalskom klubu i Sportskom društvu „Crvena zvezda“ pruža kako finansijsku, tako i organizacionu podršku.

Istovremeno, želim da naglasim veliko zadovoljstvo kompanije „Gasprom njeft“ kao generalnog sponzora kluba zbog rada menadžmenta FK Crvena zvezda na normalizaciji finansijske situacije kluba. U tom kontekstu, posebno izdvajamo uspehe rukovodstva FK u delu smanjivanja dugovanja kluba, kao i prvi put od 2006. godine postignute pozitivne finansijske rezultate za 2015. godinu.

S poštovanjem, A.V. Djukov“

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама