Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda dobila tri pojačanja!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je od petka, 03. juna 2016, jača za trojicu defanzivaca koji su sa našim klubom potpisala ugovore. Upravni odbor FK Crvena zvezda je na današnjoj sednici verifikovao ove ugovore, i na taj način su ozvaničeni i prvi dolasci pred početak nove sezone.

540-milošević1.jpg

Prvi paraf delo je mladog Stefana Miloševića koji je iz Spartaka iz Subotice prešao na Marakanu. U pitanju je fudbaler rođen 07. aprila 1995. godine. Nastupa na poziciji levog beka, a član je i zlatne generacije Orlića koja se na Novom Zelandu okitila medaljom svetskog prvaka. Stefan Milošević je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na četiri godine.

– Drago mi je što se sve dogodilo i realizovalo ovako brzo. Mnogo mi znači što sam se vratio u klub u kojem sam i napravio svoje prve fudbalske korake. Srećan sam što ću od prvog dana priprema biti sa ekipom i na raspolaganju trener Božoviću. Ambicije su mi velike, i poklapaju se i sa ambicijama Crvene zvezde – rekao je Milošević.

Crvena zvezda se pojačala i na poziciji centralnog beka. Novi fudbaler našek kluba je Tomas Fibel, francuski fudbaler koji je rođen 31. maja 1986. godine, a u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač prešao je iz ruske Mordovije. Fibel je u Rusiji bio saigrač Damjanu Le Taleku i Mičelu Donaldu, te će mu period prilagođavanja i uklapanja u novu sredinu biti znatno olakšan. Tomas Fibel je sa Crvenom zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor.

Treće pojačanje našeg kluba je fudbaler koji se već neko vreme nalazi na probi. U pitanju je centralni bek Adam Mičel, fudbaler Novog Zelanda koji je već neko vreme u trenažnom procesu, a imao je priliku i da zaigra za Crvenu zvezdu u prijateljskoj utakmici sa Olimpijakosom. Adam Mičel je zadovoljio ukuse trenera Miodraga Božovića i u narednih godinu dana nosiće crveno-beli dres, a u njegovom ugovoru postoji opcija da se saradnja produži na još godinu dana.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама