Фудбал Фудбал/Вести

Stefan Milošević predstavljen na Marakani

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Prvo pojačanje Crvene zvezde ovog leta Stefan Milošević predstavljen je u utorak, 07. juna, u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“.

540-milošević-promocija.jpg

Fudbalera koji je na Marakanu stigao iz subotičkog Spartaka predstavio je Blaža Raosavljević, sportski direktor našeg kluba.

– Danas predstavljamo još jednog šampiona. Radi se o Stefanu Miloševiću, fudbaleru koji je bio član zlatne generacije „orlića“ i koji je nastupao na Novom Zelandu.  Stefan je rođen 1995. godine i igra na poziciji levog beka. Počeo je u Rudaru iz Kostolca, potom je bio četiri godine u Zvezdi, i preko Partizana je završio u Spartaku iz Subotice. Tamo je igrao, nametnuo se, i zato smo ga i vratili. Prošle sezone je dao pet golova, imao je i dosta asistencija i to ga je preporučilo da dođe u Crvenu zvezdu. Karakteristike su mu brzina, upornost, odlična leva noga, dobar prekid, i to nam govori da može da igra u šampionskoj ekipi Crvene zvezde – rekao je Blaža Raosavljević.

Stefan Milošević, koji će u našem klubu nositi dres sa brojem 21, rekao je da se nada da će Crvena zvezda odbraniti titulu.

– Direktor je već dosta o meni rekao, a ja mogu samo da kažem da sam došao u veliki klub. Zvezda je prethodnu sezonu odigrala najbolje i završila je na prvom mestu. Nadam se da ću se dokazati, ispuniti očekivanja trenera, i da ću pomoći Crvenoj zvezdi da odbrani titulu. Sada drugačije razmišljam nego što sam razmišljao u mlađim kategorijama, zato sam se i vratio u Crvenu zvezdu – rekao je Milošević.

Novi Zvezdin bek smatra da će mu jaka konkurencija na toj poziciji pomoći da postane bolji.

– U neku ruku, to je dobro za mene, jer ću se više truditi. Ja sam igrač koji voli da radi i napreduje i zato mi je drago što je na mojoj poziciji tako dobar igrač kao što je Luis Ibanjez – jasan je Milošević.

Prelazni rok je za Crvenu zvezdu tek počeo – što se tiče dolazaka, ali i odlazaka.

– Kada budemo imali više informacija, obavestićemo javnost. Razgovaramo sa dosta igrača, ali još uvek nismo odlučili koje ćemo tačno i angažovati. Kahriman će produžiti ugovor tokom narednih dana, juče smo imali preliminarne razgovore, a čekali smo jer je bio odsutan zbog reprezentativnih obaveza. Imamo još neke dileme oko Sikimića, Anđelkovića i još nekih igrača kojima ističe ugovor, i to će biti uskoro poznato – objasnio je Raosavljević.

[youtube id=”MmD1o1yWr5c”]

Foto galeriju sa predstavljanja Stefana Miloševića možete da pogledate OVDE.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама