Фудбал Фудбал/Омладински погон

Turnir u Beču za 2007. godište

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

U Beču je tokom vikenda FK Rapid organizovao pozivni turnir za generaciju 2007.  Klubovi koji su uzeli učešće su: Bajern, Juventus, Milan, Šalke, Lokomotiva (Moskva), Slavija (Prag), Crvena zvezda i domaćini iz Austrije (Austrija, Rapid, Šturm).

540-klinci_5745b1ceca255.jpg

Crvena Zvezda je, nakon prolaska grupe, u četvrtfinalu pobedila Milan. U ovom, po mnogima najuzbudljivijem duelu na turniru, posle vođstva Milana naši dečaci sun preokrenuli rezultat i do tada neporaženu ekipu savladali sa 2:1. U polufinalu, Šturm je bio bolji od Crvene zvezde, a u utakmici za treće mesto Crvena zvezda je savladala i Bajern, rezultatom 1:0.

U našoj ekspediciji pod rukovodstvom trenera Aleksandra Andrića bili su sledeći igrači: Bačanin Andrej, Miladinović Andrija, Maksimović Andrija, Milosavljević Veljko, Stojković Strahinja, Tošić Davorin, Županjac Matija, Ostojić Matija, Pantić Konstantin, Prolić Stefan i Avdić Adem. Vođa puta Cvjetićanin Vladimir – direktor projekta škola fudbala Crvena Zvezda i trener Konstantin Đurić, takođe su dali doprinos da sve protekne u najboljem redu.

– Veliko je zadovoljstvo biti na čelu ekspedicije našeg kluba koja je svojim ponašanjem, fudbalskim veštinama i velikom borbenošću pokazala da se u Srbiji u ovom uzrastu ozbiljno radi. Kada se na naš nesporan talenat doda i ozbiljan pristup u igri iza nas ostaju i velikani evropskog fudbala kao što su Bajern, Juventus i Milan. Zahvaljujem se svim igračima i treneru što su dostojno prezentovali naš klub i pokazali da će u budućnosti Crvena zvezda imati na koga da računa – rekao je Vladimir Cvjetićanin.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама