Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda TV – Rajko, Vule, Luka

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

U novoj epizodi Zvezda TV, moći ćete da vidite ekskluzivan snimak svečane ceremonije koja je organizovana u muzeju našeg kluba.

Iako nisu bili prisutni na dodeli medalja, trojica mladih fudbalera nose velike zasluge za osvajanje 27. šampionske titule Crvene zvezde. Naravno, reč je o Predragu Rajkoviću, Vukašinu Jovanoviću i Luki Joviću, a upravo je u njihovu čast priređena mala svečanost u muzeju stadiona „Rajko Mitić“.

Klub je želeo da iznenadi svoje nekadašnje prvotimce, i naknadno im uruči medalje. Tako je Predrag Rajković, nekadašnji kapiten crveno-belih, medalju primio od Milene Vasić. Aleksandra Gudelj je u ime kluba medalju uručila Vukašinu Jovanoviću, dok je Luka Jović svoje priznanje dobio od Mirke Vasiljević. Trojicu mladih fudbalera dočekali su i predsednik Svetozar Mijailović, odnosno generali direktor Zvezdan Terzić.

– Tokom ceremonije na Marakani, igrao sam utakmicu tako da nisam mogao da pratim uživo, ali sam kasnije gledao na internetu. Drago mi je što sam sa šest utakmica učestvovao u pohodu na titulu i čestitam momcima na velikom uspehu, a krivo mi je što kao kapiten nisam podigao pehar – rekao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković.

– Uvek je lepo vratiti se na Marakanu, i zahvalio bih se na pažnji ljudima koji su nas se setili. Imao sam i direktan prenos iz svlačionice, Gruja mi je prenosio sve što se dešava, i stvarno mi je jako drago jer znam kroz šta smo prošli početkom sezone i šta smo sve izdržali – reči su Vukašina Jovanovića.

– Drago mi je da sam stigao na proslavu. Bio sam na terenu, ali nisam mogao da budem na postolju i bilo mi je mnogo žao. Ipak, drago mi je da nam je danas ukazana čast i da smo na ovaj način i mi obeležili titulu – rekao je Luka Jović.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u novoj epizodi Zvezda TV.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама