Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Derbi grupe – FMP gostuje crveno-belima

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Košarkaši Crvene zvezde Telekom takmičenje u grupi završavaju u utorak utakmicom 6.kola protiv FMP-a.
Duel u dvorani “Aleksandar Nikolić” koji će biti i borba za prvo mesto dva učesnika polufinala plej ofa, počinje u 19 sati.
U prvoj utakmici u Železniku crveno-beli su slavili 91:83, a pred ovaj meč trener Dejan Radonjić može da računa na sve igrače prvog tima, osim Boriše Simanića, koji se sa juniorskim timom priprema za završnicu prvenstva Srbije, koja je na programu u sredu i četvrtak u novobeogradskoj hali sportova “Ranko Žeravica”.
Jedan od najisknijih u timu Crvene zvezde Telekom, Branko Lazić, dobio je u nedelju u Valjevu nezgodan udarac u stomak, ali se ne radi o bilo kakvoj povredi, pa će i rekorder po broju odigranih utakmica u ovom sastavu crveno-belih biti na parketu:
“Ovakva utakmica nam dolazi u pravi trenutak, kao najozbiljnija provera pred početak plej ofa. Ekipa FMP-a je pokazala svoj kvalitet i na prvom meču u Železniku, mladi su, rastrčani, igraju agresivno. To je ekipa za respekt, uostalom pokazali su mogućnosti i plasmanom u plej of Superlige. Zato pozivam i publiku da nam pruži podršku u utorak uveče,kako bismo na pravi načn još jednom pobedom ušli u najvažije utakmice u domaćem šampionatu” rekao je Branko Lazić.
Karte za utakmicu Crvena zvezda Telekom – FMP prodaju se od ponedeljka u svim poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić” od 15 časova do početka utakmice.
Cene ulaznica za meč Crvena zvezda Telekom – FMP su: Tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.
Utakmica Crvena zvezda Telekom – FMP Železnik igra se u četvrtak od 19 časova, a KK Crvena zvezda poziva sve navijače da dođu i pozdrave sve mlađe selekcije KKŽ Crvena zvezda koje su u svojim starosnim kategorijama nadmoćno osvojile titulu prvaka države.
Скочи на траку са алаткама