Одбојка Одбојкаши

Zvezda “Tim decenije”, Buculjević MVP, Stojsavljević najbolji u aprilu

Izvor: zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaški klub Crvena zvezda je proglašen za “Tim decenije”, Maksim Buculjević za najboljeg igrača (MVP) Viner Štetiše Super lige u sezoni 2015/16, a Dušan Stojsavljević je dobio priznanje za najboljeg odbojkaša meseca aprila na završnoj svečanosti Viner Štetiše Super lige.

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Viner Štetiše osiguranje u Beogradu, održana je svečanost povodom završetka Viner Štetiše Super lige za sezonu 2015/16, odnosno jubilarne, 10. godine saradnje Kompanije Viner Štetiše osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Na svečanosti su proglašeni najbolji u protekloj sezoni, kao i u proteklom mesecu, a kompanija Viner Štetiše osiguranje je uručila i specijalne poklone.

Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Viner Štetiše osiguranje, predala je poklone (umetničke slike), povodom decenije uspešne saradnje, Aleksandru Boričiću, počasnom predsedniku OSS i predsedniku CEV, Gordani Lisov, predsedniku Upravnog odbora OK Crvena zvezda, koja je sa ukupno 10 titula u ženskoj i muškoj konkurenciji proglašena za “Tim decenije”, i Zoranu Avramoviću, direktoru marketinga OSS i Crvena zvezda marketinga.

Za najboljeg odbojkaša Viner Štetiše Super lige u sezoni 2015/16 proglašen je Maksim Buculjević, kapiten i tehničar šampiona Srbije, OK Crvena zvezda. Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, predao je Maksimu Buculjeviću trofej namenjen najboljem igraču (MVP) Viner Štetiše Super lige 2015/16. Isto priznanje u konkurenicji seniorki pripalo je Ljiljani Ranković, odbojkašici Vizure, iz ruku Zorana Terzića, prvog trenera ženske seniorske reprezentacije Srbije.

Zahvalio bih se prvo kompaniji Viner Štetiše osiguranje. Obukao sam trenerku na kojoj je logo kompanije. tim gestom sam hteo da pokažem koliko oni nama znače. Hvala im do neba za prelepu sezonu koja je iza nas. Čestitao bih mojim saigračima koji su uspeli da se izbore ove godine sa problemima koje smo imali. Čestitao bih i treneru kojem nije bilo lako da radi sa nama, koji se borio i na kraju izdržao i osvojio duplu krunu – rekao je Buculjević prisutnima.

Katarina Lazović, primač Vizure, i Aleksa Polomac, bloker Partizana, proglašeni su za najbolje mlade igrače u sezoni 2015/16. Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Viner Štetiše osiguranje, uručila im je čekove na 1.000 evra životnog osiguranja komapnije Viner Štetišpe osiguranja.

Dušan Stojsavljević, primač Crvene zvezde, proglašen je za najboljeg odbojkaša u aprilu u Viner Štetiše Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Viner Štetiše osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Isto priznanje u konkurenciji odbojkašica dobila je Maja Aleksić, bloker Vizure. Ljubica Vujačić, član Izvršnog odbora Kompanije Viner Štetiše osiguranje, predala im je čekove na 500 evra, novčane nagrade za najbolju odbojkašicu i najboljeg odbojkaša meseca. Nenad Golijanin, predsednik OSS, predao je Maji Aleksić, blokeru Vizure, trofej namenjen najboljoj odbojkašici, a Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS je uručio Dušanu Stojsavljeviću, primaču Crvene zvezde, trofej namenjen najboljem odbojkašu u aprilu mesecu.

Čast mi je što sam igrač meseca na kraju sezone. Ovo je veliki uspeh za mene. Naravno da ništa ne bih postigao bez mojih saigrača, celog Kluba i rukovodstva. Hvala komapniji Viner Štetiše osiguranje što ovu nagradu dodeljuje mladim igračima kojima je ovo podstrek za dalji rad i uspeh. Nadam se da će saradnja između OSS-a i Viner Štetiše osiguranja i dalje nastaviti da traje – izjavio je Stojsavljević.

Po završetku svečanog dela ceremonije, gosti, odbojkašice i odbojkaši, predstavnici klubova i medijskih kuća, zadržali su se na koktelu priređenom u njihovu čast.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама