Кошарка Кошарка/Вести

Hvala sportskim rivalima iz Cedevite i Budućnosti

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se sportskim rivalima i prijateljima iz Zagreba i Podgorice, na gostoprimstvu i čestitkama za plasman u finale ABA lige jtd.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom plasirali su se u finale ABA lige jtd, i tako ostvarili jedan od najvećih ciljeva ove sezone.
I pored velikog rezultatskog uloga, utakmice sa još jednim evroligaškim rivalom, Cedevitom iz Zagreba protekle su u fer i sportskim okvirima. Tim povodom KK Crvena zvezda Telekom želi da se zahvali sportskim prijateljima iz Zagreba, vlasniku kluba gospodinu Emilu Tedeskom, predsedniku MLadenu Veberu, direktoru Davoru Užbinecu, koji su nas dočekali i učinili sve, da se tokom boravka ekipe u Zagrebu, i druge utakmice u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, osećamo prijatno i u atmosferi u kojoj su košarka i sportsko nadmetanje bili u prvom planu.
KK Crvena zvezda Telekom takođe se zahvaljuje i KK Budućnost VOLI i predsedniku kluba iz Podgorice, Draganu Bokanu, koji je takođe čestitao našem klubu i Predsedniku Nebojši Čoviću, zaslužen ulazak u finale ABA lige jtd.
KK Crvena zvezda Telekom će nastaviti da gaji i razvija dobre odnose sa klubovima iz regiona, koji su pokazali da i pored velikog rezultatskog uloga, mogu da uspostave odnose i saradnju u kojoj je na prvom mestu, sport i takmičenje.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама