Košarka Košarka/Vesti

Eurohups: Kvinsi Miler u timu snova Evrolige!

Izvor: Mozzartsport

Košarkaš Crvene zvezde zauzeo je mesto pored najboljih košarkaša današnje evropske košarke

Kvinsi Miler svakako je jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde ove sezone kao i jedan od najboljih rukija u Evroligi. Svojim partijama je više puta privukao pažnju na sebe, najviše atraktivnim poenima, zakucavanjima, blokadama…

Priznati košarkaški portal Eurohoops.net napravio je posle prvog dela Top 16 faze svoj idealni tim od 12 igrača, a u njemu se našao i Kvinsi Miler.

Igrači su birani na osnovu tri kriterijuma – igre koje je prikazao pojedinac, uspeh njegovo tima u Top 16 fazi (u izbor nisu ulazili igrači čiji timovi imaju jednu ili dve pobede) i mogućnost uklapanja sa ostalim igračima kako bi se zaista dobio tim snova.

U timu Eurohupsa pronašli su se sledeći igrači: Nando De Kolo (CSKA), Malkolm Dilejni (Lokomotiva), Aleks Šved (Himki), Nik Kalates (Panatinaikos), Danijel Heket (Olimpijakos), Darijus Miler (Brose Basket), Kvinsi Miler (Crvena zvezda), Džastin Doelman (Barselona), Dario Šarić (Anadolu Efes), Jan Veseli (Fenerbahče), Gustavo Ajon (Real Madrid), Janis Buruzis (Laboral Kuća).

Da li mislite da je ova lista ispravna. Imate li neke svoje predloge? Ko je još trebalo da se nađe na spisku, a ko da se izostavi?

[youtube id=”no0CIcoGMe8″]

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama