Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Unikahu počinje u sredu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prodaja karata za utakmicu 4.kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Unikahe, počinje u sredu od 10 časova, u dve poslovnice Eventima u “Kombank Areni” i Domu Omladine.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, nastavljaju takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige, utakmicom 4.kola protiv španske Unikahe.

Prodaja karata za ovaj važan meč za crveno-bele, počinje od srede, na dva prodajna mesta Eventima, u “Kombank Areni” i u Domu Omladine u Beogradu.

Karte će se prodavati u sredu, četvrtak i petak u dve poslovnice Eventima, od 10 do 18 časova.

KK Crvena zvezda Telekom saopštava da će za dolazak jednog od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Evrolige, važiti ove cene karata:

TRIBINE A, B, C i D: 1000 dinara

PARTER B i PARTER 4: 1800 dinara

PLAVA i BELA LOŽA: 2500 dinara

LOŽA: 3500 dinara

COURT SEAT (počasna mesta): 10000 dinara

KK Crvena zvezda Telekom organizovaće i ovom prilikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije – vlasnike sezonskih ulaznica:

– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim, i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.

Takođe, kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:

– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu “Pionir” na ulaz za tribinu A, dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.

Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.

I ovoga puta vršiće se obimne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se mole svi navijači da znatno ranije dođu u dvoranu “Pionir”, i da na meč ne nose upaljače, metalne novčiće, kozmetiku…

KK Crvena zvezda Telekom još jednom moli navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren, jer je klub zbog sličnih prekršaja posle utakmice sa Fenerbahčeom platio kaznu od 8000 eura..

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Unikaha, igra se u petak od 20 časova u dvorani “Pionir”.

Скочи на траку са алаткама