Кошарка Кошарка/Вести

Prvotimci na Institutu za Onkologiju

KK Crvena zvezda Telekom, svoju “Zvezdinu humanu nedelju” okončao je posetom prvotimaca mališanima na Institutu za Onkologiju u Beogradu.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom, u svom zgusnutom kalendaru, uvek su pronalazili vremena za najmlađe.
Ovoga puta, „Zvezdina humana nedelja” završena je druženjem sa decom koja trenutno borave na pedijatrijskom odeljenju Instituta za Onkologiju u Beogradu.
U dugo očekivanu posetu sa poklonima su stigli kapiten Branko Lazić, Vladimir Štimac i Marko Gudurić.
KK Crvena zvezda Telekom ponosan je na svoj angažman van terena i sve brojne aktivnosti, koje su najmlađima makar malo pomogli da se osećaju srećno i zadovoljno.
Branko Lazić, kapiten KK Crvena zvezda Telekom:
” Meni je na prvom mestu čast da kao kapiten velikog kluba kao što je Crvena zvezda Telekom, mogu da učestvujem u ovakvim akcijama, koje su jednostavno rečeno – život, sa svim svojim izazovima. Ako su se deca makar upola lepo provela kao mi, onda je naša poseta uspela”
Lejla Paripović, načelnica pedijatrijskog odeljenja Instituta za Onkologiju:
“Hvala KK Crvena zvezda Telekom, koji nas iz godine u godine posećuje i ne zaboravlja važnost ovakvog rada sa decom koja su o ovoj poseti pričala danima. Nama je zadovoljstvo da ugostimo veliki klub, koji je za mene koji nisam ekspert za sport, prvenstveno veliki po ljudima koji su u njemu, jer iznova dolaze kod nas, ne zaboravljaju nas, i svojim dolaskom čine ovu decu srećnom i zadovoljnom”.
KK Crvena zvezda Telekom će nakon završetka „Zvezdine humane nedelje” tokom koje smo posetili Sokobanjsku, organizovali Specijalnu Olimpijadu, i posetu Institutu za Onkologiju, i dalje na svaki mogući način, učestvovati u društveno odgovornim akcijama, jer ih smatramo sastavnim delom rada kluba.
Klub ovom prilikom želi da se zahvali i svim partnerima „SportVision-u” i „IDEA”, bez kojih sve ove naše želje ne bi bile pretočene u konkretne akcije.

Скочи на траку са алаткама