Ватерполо Ватерполо/Вести

Andrejević: Sredina tabele je realnost

Izvor: vaterpolovesti.com

Crvena zvezda je dobro startovala u Regionalnoj ligi. Izabranici Riste Maljkovića u prva dva meča savladali su Radnički i Vojvodinu, a jedan od najboljih u te dve utakmice bio je Aleksandar Andrejević, koji je pre nešto manje od mesec dana u Zvezdu stigao iz Partizana. Protiv Radničkog je postigao četiri pogotka, dok je dva dana kasnije, protiv ekipe iz Novog Sada, upisao dva. Za crveno-bele su ove dve pobede izuzetno važne, pošto će mladoj ekipi svaki trijumf biti značajan.

Prvi utisci su odlični. Počeli smo ligu onako kako smo i zamislili i ostvarili smo izuzetno bitne pobede za nas. Sredina tabele u Regionalnoj ligi je u ovom trenutku realnost. Svesni smo da ne možemo da pariramo ekipama poput Primorja, Juga, Mladosti, Jadrana ili Partizana, tako da ćemo sa ostalim ekipama, koje su sličnog kvaliteta kao i mi, tražiti šansu – rekao je Andrejević za Vaterpolo vesti.

Večiti rivali su u prva dva kola pokazali da su trenutno bolji od Radničkog i Vojvodine i da će se, ako se ništa ne promeni, boriti za titulu šampiona Srbije.

Rano je za prognoze za domaće prvenstvo, ali očekujem finale sa Partizanom. Daćemo sve od sebe da u najboljem izdanju završimo sezonu, ali o tom-potom – zaključio je mladi vaterpolista Zvezde.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама