Кошарка Кошарка/Вести

BUDI ZVEZDAŠ!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Od 1. jula 2015. godine obnavlja se članstvo u KK Crvena zvezda. Osim što će članovi ostvarivati prava i obaveze koje su propisane Statutom kluba, ZVEZDAŠ članska karta navijačima crveno-belih donosiće i brojne benefite pošto će to ujedno biti i lojalti kartica, a na taj način će se i direktno finansijski pomagati Crvenoj zvezdi (pogodnosti koje nudi ZVEZDAŠ članska karta možete pronaći OVDE).

Svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2015/2016 besplatno će dobiti ZVEZDAŠ članske karte, a svi oni koji budu želeli da postanu članovi KK Crvena zvezda i koriste sve pogodnosti lojalti programa to će moći da urade plaćanjem simbolične članarine koja će važiti godinu dana.

Za decu do 18 godina važiće članska karta ZVEZDAŠ Junior sa godišnjom članarinom od 300 dinara. Članirana za sve penzionere i člansku kartu ZVEZDAŠ Veteran iznosiće 400 dinara. ZVEZDAŠ Student članska karta odnosiće se na sve studente i godišnja članarina biće 500 dinara, dok će za sve ostale članarina biti 900 dinara.

Posebno naglašavamo da maloletna lica odnosno svi vlasnici ZVEZDAŠ Junior članske karte neće ostvarivati prava i obaveze iz Statuta kluba i lojalti programa kompanije Lyoness, jer nemaju navršenih 18 godina, ali su im u ponudi sve ostale pogodnosti. Ipak, možda važnije od svega ovog navedenog je činjenica da će na ovaj način i oni biti deo velike Zvezdine porodice.

Ceo ovaj ambiciozan projekat članstva i lojalti kluba KK Crvena zvezda će realizovati u saradnji sa kompanijom LYONESS koja posluje u 46 zemalja širom sveta. Osim što će ZVEZDAŠ članska karta omogućiti povraćaj novca u iznosu od 1 do 5 odsto, prilikom korišćenja usluga i kupovinom robe široke porošnje (spisak svih firmi možete pronaći OVDE), svi članovi KK Crvena zvezda moćiće da koriste i ŠOPING POENE koji će omogućiti značajne dodatne popuste.

Naime, uz svako korišćenje ZVEZDAŠ članske karte prilikom kupovine kod partnerskih firmi komapnije LYONESS dobijaće se ŠOPING POENI. Određeni broj šoping poena donosiće određeni popust, a sve ponude i akcije će članovima biti dostupne na na sajtu www.lyoness.rs .

Treba istaći da određeni broj firmi sa kojima sarađuje kompanija LYONESS omogućuju povraćaj novca jedino putem vaučera koji su dostupni isključivo vlasnicima ZVEZDAŠ članske karte. Vaučeri se mogu kupiti u sedištu kompanije u Bulevaru Mihajla Pupina 10L i na još 45 prodajnih mesta širom Srbije (spisak prodajnih objekata možete pronaći OVDE), kao i putem interneta. Ukoliko se vaučeri kupuju onlajn biće dostavljeni na kućnu adresu post ekspresom (za vaučere u iznosu preko 5.000 dinara troškove dostave snosi kompanija LYONESS). Važna napomena je da se prilikom kupovine vaučera automatski ostvaruje povraćaj novca bez obzira na to kada će vačeri biti iskorišćeni i takođe automatski dobijaju šopnig poeni.

Posebno naglašavamo da će svi vlasnici ZVEZDAŠ članske karte na nedeljnom nivou na svom mobilnom telefonu dobijati izveštaje o povraćaju novca koji su ostvarili. Nakon što prilikom povraćaja novca sakupe 1000 dinara taj iznos će im automatski biti isplaćen na tekući račun.

Zvezdaš članska karta omogućuje povraćaj novca i za kupovinu preko interneta, a sve dodatne informacije za onlajn kupovinu kao i mrežu partnerskih firmi možete pronaći OVDE.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама