Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Vaterpolisti ubedljivi u Nišu za prednost u četvrtfinalnoj seriji

Izvor: www.mojacrvenazvezda.net

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su Nais u Nišu 12:6 (0:4, 3:4, 0:3, 3:1) u prvom meču četvrtfinala plej-ofa prvenstva Srbije. Najefikasniji je bio Strahinja Rašović sa 5 golova.

Ozbiljno su ušli u meč šampioni Srbije i od samog starta je postojao jedan tim u bazenu. Za Crvenu zvezdu nisu nastupili Denis Šefik, Dimitrije Obradović, Ivan Rackov i Nikola Tomašević. Već u prvoj četvrtini naslutio se pobednik kada je Crvena zvezda povela 4:0, a goleafu je otvorio Eškert. Nišlije su uspele da se koliko-toliko održe u meču u drugoj četvrtini, ali nakon trećeg perioda i vođstva šampiona 11:3, sve je bilo jasno. U poslednjoj četvrtini Dejan Savić je pružio šansu mlađim igračima, talentovanom Todorovskom na golu, Jovanoviću, Kolašincu i Nikočeviću.

Strahinja Rašović je nastavio golgetersku seriju i 5 golova bio najefikasniji. Pogađali su i Ranđelović i Njegovan po 2 puta, Viktor Rašović, Drašović i Eškert po jednom.

Drugi meč je na programu u Beogradu, 18.aprila.

Nais – Crvena zvezda 6:12 (0:4, 3:4, 0:3, 3:1)

Bazen Čair. Gledalaca 650. Sudije: Milović i Jovančević.

NAIS: Lazić (10 odbrana), Kostić, Pavičić 1, Milić 2, Nosović 1, M. Milošević 1, Živić, Đorđević, Omerović, Šilj, Stanimirović, D. Milošević, Ilić, Popović. Trener: Blagojević.
CRVENA ZVEZDA: Draksimović (10 odbrana), S. Rašović 4, Drašović 1, Tankosić, Nikočević, Eškert 1, Bijelić, V. Rašović 1, Ranđelović 3, Njegovan 2, Kolašinac, Jovanović, Todorovski, Jović. Trener: Savić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама