Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Велика и важна победа Звезде у Бару

Фото: Морнар-Браско злато/МЕДИА Про

Кошаркаши Црвене звезде остварили су изузетно важну победу против екипе Морнара у Бару!

Након што су у петак доживели неугодан пораз у Евролиги, против екипе Албе у Београду, црвено-бели су консолидовали своје редове и смогли снаге да, иако уморни и истрошени, остваре велику и важну победу против екипе Морнара.

Моранар је у сусрету са црвено-белима тражио своју прву овосезонску победу, али наши кошаркаши нису дозволили да се то деси. Иако је прва четвртина припала домаћинима (25:20), већ у другој су пулени Дејана Радоњића додали гас и на одмор отишли са +5 (38:43).

У последње две четвртине домаћини су покушавали да резултат окрену у своју корист, али је у тим треницима велику улогу у Звездиној екипи одиграо Алекса Ускоковић који је једноставно заблистао и командовао је Звездиним нападом. Њему је раме уз раме био Огњен Кузмић који игра све боље и боље, па су тако црвено-бели сачували предност и славили са 69:77.

Најефикаснији у црвено-белим редовима био је Огњен Добрић са 22 поена (3/5 за два, 4/7 за три, а пратили су га Огњен Кузмић са 14 поена (6/7 за два и 13 скокова), Ускоковић са 10 (3/4 за два, 1/1 за три), те Калинић са 8 поена (4 асистенције).

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама