Хокеј Хокеј/Вести

Срђан Ристић: Такмичарски хокеј ме увек вуче себи

Срђан Ристић (38) поникао је у Црвеној звезди. У својој богатој хокејашкој каријери играо је, поред Црвене звезде, за Таш, Београд, Војводину, Партизан и НС Старс. Сада се поновно вратио у клуб у којем је почео своју каријеру, а ми смо га замолили да говори за наш портал.

Пре свега, Срђане добродошао назад у Звезду. Реци нам откуд жеља да и у 38. години живота играш активно у сениорској конкуренцији?

“Хвала на добродошлици! Као неко ко је цео свој живот везан за лед и хокеј кроз играње и рад са децом, увек те такмичарски хокеј вуче себи. То је танка линија која увек може да превагне на једну страну. Већина играча у Србији гаји велику страст ка овом спорту, тако да себе сврставам међу њих.”

Како се десило да потпишеш за Звезду? Шта је превагнуло ка тој одлуци?

“Поклопиле су се неке ствари у разговору са људим који сада воде сениорски тим Црвене звезде, а и сам напредак и атмосфера коју је екипа направила, такође је био један од много мотива да се пуном снагом посветим игрању.”

Реци нам која су твоја лична очекивања и шта очекујеш од екипе?

“Моја очекивња су да се што пре вратим у такмичарски ритам и форму и да што више искуством допринесем напретку ове младе екипе. Мислим да је екипа у развоју, да стално напредује и ако овако наставимо могу се очекивати одлични резултати у ИХЛ лиги, па што да не, и борба за сам врх.”

Захвалили смо се Срђану на одвојеном времену и пожелели му пуно среће и успеха са нашом Звездом. Иначе, Црвена звезда своје следеће сусрете игра 17. и 18. новембра у Цељу против истоимене екипе.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама