Блог Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе ЦЗБГ

Шамар као опомена

Фудбалери Црвене звезде су вечерас поражени од екипе Вождовца. Домаћин је заслужено славио са 3:2.

Није вечерас било оне лепршаве игре црвено-белих као из претходних кола. Донекле се то и очекивало јер је домаћин играо са свих 11 играча испред свог гола, па на онако ‘уском’ терену није било прилике да се противник развуче.

Али два гола, колико су Звездини играчи постигли, су требала да буду довољна за победу. Ипак, екипа Вождовца је вечерас оголила неке Звездини ‘рупе’ у одбрани и показала да је продаја Ераковића дефинитивно била погрешан потез, али и да тренер Бахар, као и људи из управе клуба и спортсог менаџмента, морају порадити на довођењу играча у одбрани јер ту дефинитивно највише шкрипи.

То што је Црвена звезда демолирала неке противнике, укључујући и припремне утакмице, није могло сакрити мане које се налазе у последњој линији тима. Неки су се, нажалост, уљуљкали тим победама мислећи да ће свако да ‘скине гаће’ пред Звездом, али стварност је ипак мало другачија.

А можда је и боље тако јер овај пораз тј. шамар, дошао је у правом тренутку и надамо се да ће сви у клубу да мало поразмисле око појачања која су нам у одбрани преко потребна.

About the author

ЦЗБГ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама