Blog Fudbal Fudbal/Vesti CZBG

Evropski klubovi žele Pruceva, Zvezda da ga zadrži – a on bi nazad u Rusiju

Minulih dana u ruskim medijima jedna od glavnih tema jeste Jegor Prucev i njegova budućnost, koja se sve manje vezuje za crveno-bele.

“Čempionat” je u sredu objavio da je Bazel dao ponudu  Zvezdi za transfer Rusa u iznosu od dva miliona evra, ali naše rukovodstvo želi da dobije još najmanje milion evra. Potom je šef pres-službe švajcarskog kluba, Sajmon Valter, reagovao je na informaciju o interesovanju kluba za mladog vezistu i rekao – “Nikada ne komentarišemo glasine o transferu”.

O velikom interesovanju za Pruceva govorio je i Zvezdan Terzić pre nekoliko dana, kazavši da “imamo veliko interesovanje zapadnoevropskih klubova za Jegora Pruceva” i da bi klub želeo da ga zadrži za nastupe u Ligi šampiona.

Međtim, juče se u ruskim medijima pojavila informacija  da vezista Crvene zvezde namerava da se vrati u Premijer ligu Rusije. Za usluge dvadesetogodišnjeg fudbalera zainteresovana je samarska Krila Sovjeta.

Podsetimo, fudbaler je prošlog leta prešao u redove našeg kluba iz Sočija, u transferu vrednom 900.000 evra. Prucev je u tekućoj sezoni učestvovao u šest mečeva šampionata Srbije i nije postigao gol na zvaničnoj utakmici. Ugovor između igrača i kluba traje do 2026. godine.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama