Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица ЦЗБГ

Фудбал за нула динара – Звезда позива на рођенданску прославу

Прослава 78. рођендана Црвене звезде заказана је за недељу, 12. марта од 16 часова, када ће црвено-бели дочекати Нови Пазар.  Улаз је потпуно бесплатан, а из клуба апелују на гледаоце да дођу минимум пола сата раније.

Непосредно после вечитог дербија из клуба је саопштено да ће капије стадиона у наредном меч бити отворене за заљубљенике црвено-белих, који ће имати могућност да традиционално присуствују рођенданском слављу бесплатно. Сви заинтересовани ће имати прилику да у променоару код Звездине телевизије обиђу музејску поставку, која ће навијаче вратити у ближу и даљу прошлост и подсетити их на епске моменте које је Звезда проживела током 78. година.

Првотимац Александар Драговић уверен је у пуне трибине – “Налазимо се у сјајној форми где смо везали пет узастопних победа у првенству, уз то донели смо тријумф у вечитом дербију, одиграном дан пред рођендан нашег клуба. На стадиону је било преко 35 хиљада људи и када је стадион пун, једноставно уживамо у атмосфери, која нам увек даје ветар у леђа. Сада и званично прослављамо рођендан на Маракани, а улаз је бесплатан. Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине, јер сви знају да су Делије најбољи навијачи на свету и праве спектакл на сваком мечу, посебно у оваквим приликама”.

Противник у сутрашњем мечу је петопласиране екипа Новог Пазара која игра своју најбољу суперлигашку сезону и нада се месту које доноси европске квалификације. Предводници овосезонског хита су голман Кљајић, штопер Рубежић, везни играч Милош Мијић и један од најефикаснијих играча у првенству, Андрија Мајдевац.

У првој утакмици, Црвена звезда је славила у Новом Пазару после преокрета. Лончар је донео рану предност свом тиму, а за преокрет су се постарали Милан Родић и Александар Пешић у самом финишу сусрета. Пред сутрашњи сусрет проблеме са прехладом има Страхиња Ераковић, а од дербија је ван строја и Немања Милуновић што отвара прилику Стефану Лековићу за још један старт утакмице после запажене интервенције у Тополи у смирају првог полувремена. Срђан Мијаиловић прескочиће утакицу због суспензије.

Тренер Милојевић очекује другачији меч од оног у Пазару и нада се добром издању – “Надам се доброј игри и да она буде награђена головима, у смислу ефикасности. Желим да уживамо у фудбалу, да имамо мотив за сваку лопту и одбрану, тако да очекујем и надам се добром резултату”.

Да ли ће навијачи добити угођај о утакмици приближној оној од 150 фунти из Милојевићеве доскочице после дербије, или ће виђено вредети приближно цени сутрашњег уласка на стадион , остаје само да видимо. Са стадиона, ако смо у прилици.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама