Кошарка Кошарка/Вести ЦЗБГ

Репрезентација или Црвена звезда?

24. фебруар датум је када се играју две утакмице, а које имају или могу да имају далекосежне последице и по репрезентацију Србије, али и по Црвену звезду.

Наиме, репрезентација Србије тог дана игра своју утакмицу против репрезентације Грчке, а на окупљање су позвани следећи играчи Црвене звезде: Петрушев, Недовић, Добрић и Митровић. 
Истог дана, кошаркаши Црвене звезде играју своју утакмицу у оквиру 25. кола Евролиге против екипе Албе, која је изузетно значајна за пласман у Топ 8. Треба подсетити да црвено-бели још ту утакмицу играју без помоћи Факунда Кампаца, па би изостанак ова четири домаћа играча додатно утицао на екипу Душка Ивановића. 

Истина да је дрес репрезентације свет и да је играње за Србију приоритет, али сав труд који су Управа клуба, стручни штаб и играчи Црвене звезде уложили да остваре што боље резултате у Еролиги, овим могу да падну у воду.

Зато је и логично што се многи, па и ми, питају шта је у овом случају приоритет.
Ако питате нас, мислимо да Србија има довољно играча који у овом тренутку могу да изађу на мегдан Грчкој (која такође неће бити комплетна), а да горе поменути играчи требају да остану на располагању стручном штабу Црвене звезде и покушају тог 24. фебруара да саваладају Албу и наставе пут ка Топ 8. 

Наравно, на клубу је да одлучи.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама