Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши СДЦЗ

Одбојкаши Црвене звезде славили дербију кола против Младог радника

У дербију кола, Црвена звезда је у Пожаревцу савладала Млади радник са 3:2. У мечу пуном преокрета и када се чинило да су домаћи ближи победи, црвено-бели су додали „гас“ и славили на тешком гостовању.

Упркос томе што је Црвена звезда повела са 4:1, први сет је припао Младом раднику. Домаћин је успео да направи разлику код резултата 6:7, када је везао четири поена и до краја сета одржавао, чак и увећао разлику.

У другом сету, заиграли су много боље одбојкаши Црвене звезде, а кључну предност направили су при резултату 16:17. Успели су тада црвено-бели да освоје три поена, захваљујући доброј игри Николића и Скакића, па је дргуги сет припрао заслужено Црвеној звезди.

Прорадио је напад Младог радника у трећем сету, ипак нису се предавали црвено-бели чак и када је домаћин имао предност 19:14.

Међутим, расположени играчи екипе из Пожаревца, успели су да сачувају предност и реше трећи сет у своју корист.

Четврти сет је сасвим заслужено припао Црвеној звезди. Разиграли су се Скакић и Пепић, па је ова деоница решена са 25:21.

Очекивао се одговор Младог радника, ипак у завршници меча бољи су  били одбојкаши Црвене звезде. Николић, Скакић, Поломац и Пепић предводили су црвено-беле до победе, мада и осталима се нема шта замарити на борбености.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Стефан Скакић са 17 поена.

Млади радник – Црвена звезда 2:3 (25:16,21:25, 25:19, 21:25 8:15)

Хала: Пожаревац. Судије: Предраг Бланџић и Владимир Стојанац.

Млади радник: Чубрило 15, Кљаић, Синђелић 8, Еремић 9, Тупчи 29, Илић (либеро), Кисић 1, Бјелица 16.

Црвена звезда: Околић 1, Ристић (либеро), Кљајић, Станковић 3, Јовић (либеро), Пепић 16, Копривица 7, Мариновић 2, Николић 10, Караско 1, Скакић 17, Поломац 14.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама