Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkaši SDCZ

Odbojkaši Crvene zvezde slavili derbiju kola protiv Mladog radnika

U derbiju kola, Crvena zvezda je u Požarevcu savladala Mladi radnik sa 3:2. U meču punom preokreta i kada se činilo da su domaći bliži pobedi, crveno-beli su dodali „gas“ i slavili na teškom gostovanju.

Uprkos tome što je Crvena zvezda povela sa 4:1, prvi set je pripao Mladom radniku. Domaćin je uspeo da napravi razliku kod rezultata 6:7, kada je vezao četiri poena i do kraja seta održavao, čak i uvećao razliku.

U drugom setu, zaigrali su mnogo bolje odbojkaši Crvene zvezde, a ključnu prednost napravili su pri rezultatu 16:17. Uspeli su tada crveno-beli da osvoje tri poena, zahvaljujući dobroj igri Nikolića i Skakića, pa je drgugi set priprao zasluženo Crvenoj zvezdi.

Proradio je napad Mladog radnika u trećem setu, ipak nisu se predavali crveno-beli čak i kada je domaćin imao prednost 19:14.

Međutim, raspoloženi igrači ekipe iz Požarevca, uspeli su da sačuvaju prednost i reše treći set u svoju korist.

Četvrti set je sasvim zasluženo pripao Crvenoj zvezdi. Razigrali su se Skakić i Pepić, pa je ova deonica rešena sa 25:21.

Očekivao se odgovor Mladog radnika, ipak u završnici meča bolji su  bili odbojkaši Crvene zvezde. Nikolić, Skakić, Polomac i Pepić predvodili su crveno-bele do pobede, mada i ostalima se nema šta zamariti na borbenosti.

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Stefan Skakić sa 17 poena.

Mladi radnik – Crvena zvezda 2:3 (25:16,21:25, 25:19, 21:25 8:15)

Hala: Požarevac. Sudije: Predrag Blandžić i Vladimir Stojanac.

Mladi radnik: Čubrilo 15, Kljaić, Sinđelić 8, Eremić 9, Tupči 29, Ilić (libero), Kisić 1, Bjelica 16.

Crvena zvezda: Okolić 1, Ristić (libero), Kljajić, Stanković 3, Jović (libero), Pepić 16, Koprivica 7, Marinović 2, Nikolić 10, Karasko 1, Skakić 17, Polomac 14.

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama