Fudbal Fudbal/Najava utakmica

Dragović: Želimo da pobedimo za naše navijače

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović je izneo očekivanja pred utakmicu petog kola grupne faze Lige Evrope koju će izabranici Miloša Milojevića odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ protiv ekipe Trabzona sutra od 21 čas.

 

– Šef stručnog štaba Milojević je već sve rekao, slažem se sa njim, želimo da pobedimo kako bismo imali i dalje šansu da prođemo dalje, daćemo sve od sebe. Idemo sutra na pobedu, borićemo se svih 90 ili 95 minuta kako bismo pobedili za naše navijače – istakao je Dragović.

Osvrnuo se štoper crveno-belih i na utakmicu protiv Ferencvaroša koja je u prethodnom kolu Lige Evrope odigrana u Budimpešti.

– Naravno da smo hteli da pobedimo u Budimpešti, ali smo nažalost izgubili. Dali su nam gol iz prekida, iz naše nepažnje. Mogli smo i da pobedimo protiv Ferencvaroša, ali i da izgubimo 4:1, međutim to je sada već prošlost. Analizirali smo utakmicu protiv mađarske ekipe i okrenuti smo ka meču protiv Trabzona, koji nas sutra očekuje. Motivisani smo i moramo da pobedimo sutra ukoliko želimo da prođemo dalje. Naš šef stručnog štaba će nas spremiti za svaki scenario, njihove moguće formacije i promene u sistemu igre. Daćemo sve od sebe da pobedimo.

Istakao je defanzivac našeg kluba da će podrška navijača biti od izuzetnog značaja na sutrašnjoj utakmici.

– Videlo se i Novom Sadu i u Nišu koliko nam znači podrška. Zajedno smo stric i ja prokomentarisali da nikada nisam igrao pred toliko navijača na gostujućem terenu, uvek su naš dvanaesti igrač. Bitni su nam i nadam se da će uz nas biti i sutra. Želimo da pobedimo za njih i učinićemo sve kako bi se to ostvarilo. Najbitnije je da budu uz nas – zaključio je Aleksandar Dragović.

Izvor: FKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama