Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Драговић: Желимо да победимо за наше навијаче

Дефанзивац Црвене звезде Александар Драговић је изнео очекивања пред утакмицу петог кола групне фазе Лиге Европе коју ће изабраници Милоша Милојевића одиграти на стадиону „Рајко Митић“ против екипе Трабзона сутра од 21 час.

 

– Шеф стручног штаба Милојевић је већ све рекао, слажем се са њим, желимо да победимо како бисмо имали и даље шансу да прођемо даље, даћемо све од себе. Идемо сутра на победу, борићемо се свих 90 или 95 минута како бисмо победили за наше навијаче – истакао је Драговић.

Осврнуо се штопер црвено-белих и на утакмицу против Ференцвароша која је у претходном колу Лиге Европе одиграна у Будимпешти.

– Наравно да смо хтели да победимо у Будимпешти, али смо нажалост изгубили. Дали су нам гол из прекида, из наше непажње. Могли смо и да победимо против Ференцвароша, али и да изгубимо 4:1, међутим то је сада већ прошлост. Анализирали смо утакмицу против мађарске екипе и окренути смо ка мечу против Трабзона, који нас сутра очекује. Мотивисани смо и морамо да победимо сутра уколико желимо да прођемо даље. Наш шеф стручног штаба ће нас спремити за сваки сценарио, њихове могуће формације и промене у систему игре. Даћемо све од себе да победимо.

Истакао је дефанзивац нашег клуба да ће подршка навијача бити од изузетног значаја на сутрашњој утакмици.

– Видело се и Новом Саду и у Нишу колико нам значи подршка. Заједно смо стриц и ја прокоментарисали да никада нисам играо пред толико навијача на гостујућем терену, увек су наш дванаести играч. Битни су нам и надам се да ће уз нас бити и сутра. Желимо да победимо за њих и учинићемо све како би се то остварило. Најбитније је да буду уз нас – закључио је Александар Драговић.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама