Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda zasjala u Ljubljani i savladala Slaviju

Hokejaši Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u ovosezonskom IHL takmičenju. Nakon što su u prvom kolu nesrećno izgubili na penale od ekipe Jesenica, crveno-beli su na svom drugom gostovanju u Sloveniji savladali ekipu Slavije. 

Pružili su Zvezdini oklopnici odličnu partiju i od samog početka imali su meč u svojim rukama. Andrija Španjević je bio trostruki strelac na ovom meču, a odlično su mu asistirali Marko Dragović, Pavle Podunavac i Uglješa Novaković.

Svoj sledeći meč izabranici Igora Kosovića bi trebali da odigraju 22. oktobra u Beogradu, a protivnik će biti ekipa Siska. Lepa je to prilika da navijači i ljubitelji hokeja na ledu dođu u što većem broju i podrže naše oklopnike.

 

HK Slavija junior – SKHL Crvena zvezda 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Dvorana Zalog
Gledalaca: 75
Isključenja: Slavija 6 min., Crvena zvezda 6 min.

HK Slavija junior: Kolin, Dukarič, Humar, Kompolšek, Primar, Sitar, Truden, Pečnik, Petronijevič, Podrekar, Žeželj, Zupanič, Pušenjak, Špari Leben 1, Stipanič (1), Turšič Sečkar (1), Zagorac, Kuret, Petronijevič Lepša, Vahen, Žibert. Trener: Rekelj.

SKHL Crvena zvezda: Ranković, Bitn, Dragović (2), P. Novaković. U. Novaković (1), Podunavac (1), Španjević 3, Anić, Gvozdenović, Mitrović, Mladenivić, Nikolić, Dinić, Jovanović, Kravljanac, Milošević, Stojanović. Trener: Kosović 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama