Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда засјала у Љубљани и савладала Славију

Хокејаши Црвене звезде остварили су прву победу у овосезонском ИХЛ такмичењу. Након што су у првом колу несрећно изгубили на пенале од екипе Јесеница, црвено-бели су на свом другом гостовању у Словенији савладали екипу Славије. 

Пружили су Звездини оклопници одличну партију и од самог почетка имали су меч у својим рукама. Андрија Шпањевић је био троструки стрелац на овом мечу, а одлично су му асистирали Марко Драговић, Павле Подунавац и Угљеша Новаковић.

Свој следећи меч изабраници Игора Косовића би требали да одиграју 22. октобра у Београду, а противник ће бити екипа Сиска. Лепа је то прилика да навијачи и љубитељи хокеја на леду дођу у што већем броју и подрже наше оклопнике.

 

ХК Славија јуниор – СКХЛ Црвена звезда 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Дворана Залог
Гледалаца: 75
Искључења: Славија 6 мин., Црвена звезда 6 мин.

ХК Славија јуниор: Колин, Дукарич, Хумар, Комполшек, Примар, Ситар, Труден, Печник, Петронијевич, Подрекар, Жежељ, Зупанич, Пушењак, Шпари Лебен 1, Стипанич (1), Туршич Сечкар (1), Загорац, Курет, Петронијевич Лепша, Вахен, Жиберт. Тренер: Рекељ.

СКХЛ Црвена звезда: Ранковић, Битн, Драговић (2), П. Новаковић. У. Новаковић (1), Подунавац (1), Шпањевић 3, Анић, Гвозденовић, Митровић, Младенивић, Николић, Динић, Јовановић, Крављанац, Милошевић, Стојановић. Тренер: Косовић 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама