Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Меморијални турнир „Драган Шакота Шале“ у петак и суботу у СЦ Вождовац на Бањици

Традиционални 21. Меморијални турнир “Драган Шакота – Шале” у организацији ОК Црвена звезда одржаће се у петак и суботу, 30. септембра и 1. октобра 2022. године у хали СЦ “Вождовац” на Бањици. Биће то права посластица за публику да у два дана види најбоље од српске клупске одбојке. Уједно ово је и лепа увертира пред старт нове сезоне.

Учесници овогодишњег издања турнира уз актуелне власнице дупле круне одбојкашице Црвене звезде су: ЖОК Уб, ЖОК ТЕНТ из Обреновца и ОК Јединство из Старе Пазове.

РАСПОРЕД МЕМОРИЈАЛА:

Петак, 30. септембар 2022.

18:00 Црвена звезда – ТЕНТ

20:00 Јединство СП – Уб

Субота, 01.октобар 2022.

17:00 Утакмица за треће место

19:00 Финале

Одбојкашице Црвене звезде дочекују домаћи турнир у добром расположењу и то после освојеног првог места у Ужицу минуле недеље. Спремне су изабранице Ратка Павличевића да понове успех и пред домаћом публиком.

– Радујемо се домаћем турниру „Драган Шакота – Шале“. Желимо да се докажемо пред нашом публиком и освојимо још један трофеј у припремном периоду. Верујем да ћемо имати подршку драгих људи и да ћемо играти пред пуним трибинама – рекла је Катарина Чанак.

Из дана у дан игра одбојкашица Црвене звезде делује све сигурније и боље, али за то је заслужан „паклени“ рад под командом трофејног тренера Ратка Павличевића.

– На почетку припрема је било тешко, сад су већ прошле упале. Одиграле смо и јак турнир у Ужицу, задовољне смо. Из недеље у недељу, из дана у дан верујемо да ћемо напредовати све више. Очекујем добар турнир за нас – истакла је Катарина Чанак.

Задовољан учинком у припремном периоду је и Александар Миловић, помоћни тренер Црвене звезде:

– Досадашњи део припрема протекао је према планираном програму. Срећом нисмо имали проблема са повредама. Од понедељка смо комплетни. Наш следећи изазов после турнира у Ужицу је домаћи „Драган Шакота – Шале“. Једва чекамо да турнир почне. Очекујемо добар резултат, а то ће нам бити лепа увертиру пред почетак нове сезоне.

Верујемо, да ће трибине СЦ „Вождовац“ у петак и суботу бити пуне, а улаз на све утакмице је слободан.

Дођите, да навијамо заједно за нашу Црвену звезду, подржите девојке до још једног трофеја!

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама