Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkašice SDCZ

Memorijalni turnir „Dragan Šakota Šale“ u petak i subotu u SC Voždovac na Banjici

Tradicionalni 21. Memorijalni turnir “Dragan Šakota – Šale” u organizaciji OK Crvena zvezda održaće se u petak i subotu, 30. septembra i 1. oktobra 2022. godine u hali SC “Voždovac” na Banjici. Biće to prava poslastica za publiku da u dva dana vidi najbolje od srpske klupske odbojke. Ujedno ovo je i lepa uvertira pred start nove sezone.

Učesnici ovogodišnjeg izdanja turnira uz aktuelne vlasnice duple krune odbojkašice Crvene zvezde su: ŽOK Ub, ŽOK TENT iz Obrenovca i OK Jedinstvo iz Stare Pazove.

RASPORED MEMORIJALA:

Petak, 30. septembar 2022.

18:00 Crvena zvezda – TENT

20:00 Jedinstvo SP – Ub

Subota, 01.oktobar 2022.

17:00 Utakmica za treće mesto

19:00 Finale

Odbojkašice Crvene zvezde dočekuju domaći turnir u dobrom raspoloženju i to posle osvojenog prvog mesta u Užicu minule nedelje. Spremne su izabranice Ratka Pavličevića da ponove uspeh i pred domaćom publikom.

– Radujemo se domaćem turniru „Dragan Šakota – Šale“. Želimo da se dokažemo pred našom publikom i osvojimo još jedan trofej u pripremnom periodu. Verujem da ćemo imati podršku dragih ljudi i da ćemo igrati pred punim tribinama – rekla je Katarina Čanak.

Iz dana u dan igra odbojkašica Crvene zvezde deluje sve sigurnije i bolje, ali za to je zaslužan „pakleni“ rad pod komandom trofejnog trenera Ratka Pavličevića.

– Na početku priprema je bilo teško, sad su već prošle upale. Odigrale smo i jak turnir u Užicu, zadovoljne smo. Iz nedelje u nedelju, iz dana u dan verujemo da ćemo napredovati sve više. Očekujem dobar turnir za nas – istakla je Katarina Čanak.

Zadovoljan učinkom u pripremnom periodu je i Aleksandar Milović, pomoćni trener Crvene zvezde:

– Dosadašnji deo priprema protekao je prema planiranom programu. Srećom nismo imali problema sa povredama. Od ponedeljka smo kompletni. Naš sledeći izazov posle turnira u Užicu je domaći „Dragan Šakota – Šale“. Jedva čekamo da turnir počne. Očekujemo dobar rezultat, a to će nam biti lepa uvertiru pred početak nove sezone.

Verujemo, da će tribine SC „Voždovac“ u petak i subotu biti pune, a ulaz na sve utakmice je slobodan.

Dođite, da navijamo zajedno za našu Crvenu zvezdu, podržite devojke do još jednog trofeja!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama