Фудбал Фудбал/Вести

Навијачи посетили тренинг и пружили подршку тиму

Црвена звезда је породица! И када се пева и када се плаче, ту смо, сви као један, да покажемо да је заједништво нешто што нас краси и карактерише. Управо зато, навијачи су направили својеврсно изненађење фудбалерима пред гостовање Новом Пазару и посетили их на тренингу.

 

Утакмица 11. кола Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде биће одиграна без присуства публике, због казне коју је домаћин добио још у претходној сезони. То значи, да највернији навијачи неће бити у прилици сутра у граду смештеном у Рашком округу пруже подршку пуленима Милоша Милојевића. Ипак, то их није спречило да се данас у 14:15 окупе на помоћним теренима где традиционално тренирају наши првотимци и уз песму и аплаузе их испрате у Нови Пазар, са жељом да се у Београд врате са три бода.
 
Пријатно суботње поподне прерасло је у праву звездашку фешту, а на лицима играча се видело колико им је посета навијача значила. Сви до једног су аплаузима наградили навијаче и љубљењем грба показали колико су се до сад, и колико ће наставити у истом маниру да се боре за црвено-бели дрес.
 
Утакмица је на програму у недељу од 17 часова, а верујемо да ће изабраници Милоша Милојевића остварити још једну првенствену победу.
 

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама