Кошарка Кошарка/Вести

Аукција Фондације Делије почиње у понедељак

Извор: СД Црвена звезда

Прва утакмица финалне серије КЛС у којој је Црвена звезда приказала фанатсичну игру и савладала ФМП резултатом 110:71 имала је и своју увертиру, али и треће полувреме. Специјално дизајнирани црвено-бели дресови за ову прилику са мотивима највеће навијачке групе на овим просторима наишли су на снажан одјек међу Звездашима. Како смо и најавили циљ таквих дресова није естетске природе, већ је много већи.

У понедељак 20. јуна на званичном профилу Фондације Делије на сајту Лимундо почеће аукција чији је целокупан приход намењен српским породицама и светињама на Косову и Метохији. Мотива за учешће на аукцији има на претек, циљ је јасан, као и снажна порука коју КК Црвена звезда и Делије и у овој прилици шаљу.

КК Црвена звезда мтс позива све Звездаше доброг срца, а знамо да их има пуно у свим деловима света, да у складу са својим могућностима активно учествују у овој аукцији. Специјално дизајнирани дресови су аутентични, потписани од стране играча и и представљају прави раритет за све колекционаре. Мотив је ипак другачији, а то је помоћ српском народу и светињама на Косову и Метохији. Не заборавите да аукција није једини начин да будете активни донатори Фондације Делије. Најприступачнији начин јесте слање СМС поруке на број 1817, а о свим начинима уплате прилога за рад Фондације Делије можете да се информишете на сајту организације.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Тренутно на форуму

Who's Online

Скочи на траку са алаткама